سخنگوی صنعت آب گفت: بیش از ۷۴۰۰ سازه تقاطعی در مسیر رودخانهها، زهکشها و یا مسیلها در سطح کشور ساخته شده که نیاز به بهسازی و اصلاح دارد.
به گزارش ، قاسم زاده سخنگوی صنعت آب در گفتگوی تلفنی خبر 21 گفت: بیش از 7400 سازه تقاطعی در سطح کشور وجود دارد.
وی در خصوص تعریف سازههای تقاطعی و اینکه چگونه باعث بروز سیلاب یا تشدید آن میشوند، تصریح کرد: سازههای تقاطعی به سازههایی اطلاق میشود که در مسیر رودخانهها، زهکشها و یا مسیلها ممکن است وجود داشته باشند. این سازه ها اغلب پلها و کانورتهایی هستند که در مسیر ساخته شده و بر اساس مدل سازی ها، مطالعات میدانی و گشتهایی که وزارت نیرو در سطح استانهای کشور توسط شرکتهای آب منطقهای انجام داده، بیش از هفت هزار نقطه شناسایی شده اند.
قاسم زاده گفت: تاکنون حدود هفت هزار و 400 نقطه شناسایی شده و به دستگاههای متولی امر اطلاع رسانی شده و در خصوص رفع این سازه ها، بهسازی و اصلاح آنها و اخذ تأییدیههای لازم مخصوصاً تأییدیه فنی هشدارهای لازم صادر شده که با تسریع در این موضوع میتوانیم در زمان سیل با عبور مطمئن از این سازه ها، خسارات را کاهش دهیم.
سخنگوی صنعت آب افزود: 7400 نقطه در مقابل کل سازههای تقاطعی که در سطح کشور وجود دارد، خیلی کم است، اینها سازههایی هستند که ممکن است درون شهرها یا داخل روستاها یا در مسیر جادههایی که در سطح کشور وجود دارند ساخته شوند و ممکن است توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی ساخته شوند که در مورد اشخاص حقیقی از طریق احضارهایی که به اشخاص داده میشود و در مورد اشخاص حقوقی نامه نگاری از سوی وزارت نیرو در سطح استانها در سطح ملی به دستگاههای متولی نقاط آنها اعلام میشود و بحث اصلاح فنی اینها مورد پیگیری قرار میگیرد.
انتهای پیام/